TERUGBLIK OP 2022

TERUGBLIK OP 2022

1, 2, 3, 4-jarig

bestaan!

Op 8 december 2022 vierden wij van Ree ons vierjarig jubileum. Vijf uur dineren in een restaurant met een ster. Het mocht wat kosten, want we vierden meteen ook ons een-, twee- en driejarig bestaan. Na ons eerste jaar zullen we wel zoiets gedacht hebben als: ‘Eerst maar eens kijken hoe dat verdergaat’. De twee jaren daarna zaten we met de rest van het land in een lockdown.

TERUGBLIK OP 2022

Mondkapjes af

Dit jaar kwam gelukkig het moment dat we de mondkapjes weer af mochten zetten. Eindelijk kregen we weer eens wat visite op kantoor in Assen en konden we weer wat makkelijker op locatie bij onze klanten werken. Daar hadden we het lekker druk mee en het jaar vloog dan ook voorbij.

TERUGBLIK OP 2022

Helpen veranderen

We krijgen inmiddels steeds meer zicht op de dingen waar we als bedrijf echt gelukkig van worden. We houden van het ontginnen van digitale woestenij en van IT-integraties waarbij we echt kunnen helpen om structuur en overzicht te brengen en veranderingen doorvoeren.

Contact
TERUGBLIK OP 2022

Eindelijk airco!

Ons kantoor is daarbij een niet meer weg te denken uitvalsbasis. Zeker nu we sinds het begin van de winter over airco mogen beschikken. Rijkelijk laat als het om koelen gaat, maar gelukkig verwarmt hij ook. Een andere stap voorwaarts is het feit dat onze stekkerauto’s tegenwoordig op de parkeerplaats bij ons kantoor opgeladen kunnen worden.

Het werk van 2022

Waar waren we het afgelopen jaar zo druk mee? Hieronder een ruime greep uit de opdrachten.

  • De interim directiefunctie van Catrinus bij FrieslandLease.
  • Het begeleiden van Van de Bunt Isolatietechniek bij de ontwikkeling en implementatie van een applicatie voor projectregistratie
  • Meewerken aan de ontwikkeling van een applicatie voor de aanleg van infrastructuur voor VodafoneZiggo met Arjan en Serge in de rol van ‘subject matter experts’.
  • Het ondersteunen van Avitec bij pakketselectie voor diverse applicaties.
  • Trainen en begeleiden van nieuwe consultants van 4PS rondom ontwikkelingen in de ondergrondse infra voor nutsdisciplines, zoals gas, water, elektra en media.
  • Recent startten we bij TReNT Glasvezel met de begeleiding van diverse IT-optimalisaties en integraties.
TERUGBLIK OP 2022

Goede voornemens

Een aantal van deze opdrachten loopt in 2023 door. Ons eerste goede voornemen spreekt dus voor zich: we zullen doorgaan met het leveren van de toegevoegde waarde die onze klanten van ons gewend zijn. Daarnaast voeren we alweer gesprekken met bestaande en mogelijke nieuwe klanten over nieuwe opdrachten voor 2023.

Website opfrissen

Of we ons aan ons derde goede voornemen gaan houden, kun je als lezer van dit stukje zelf eenvoudig controleren. We hebben een fotosessie gepland en nemen ons voor om binnenkort onze website een opfrisbeurt geven. Wees regelmatig welkom op deze site om te checken hoever we zijn.

En,

voor nu...

Wensen we iedereen fijne feestdagen en een succesvol en hopelijk vredig 2023.