Toch blij met 2021

Toch blij met 2021

Wij van Ree BV

Hebben zin in 2022

Wij van Ree BV sluiten onze ogen niet voor zorgelijk nieuws. Toch zijn we ook in deze moeilijke tijden positief gestemd. Daar is alle reden toe, want 2021 was voor ons succesvol. Bovendien zitten we nu eenmaal zo in elkaar. We hebben zin in 2022 en hopen dat dat aanstekelijk werkt.

Toch blij met 2021

'Een bijzonder jaar'

Veel jaaroverzichten en kerstborreltoespraken zullen beginnen met de vaststelling dat 2021, net als 2020, een bijzonder jaar was. De term ‘bijzonder’ wordt dan gebruikt om veel lelijkere woorden te omzeilen. Het is natuurlijk ook frustrerend om bij de tweede kerstborrel op rij te moeten vaststellen dat de wereld nog steeds behoorlijk veel last heeft van een virus dat er voorlopig nog geen genoeg van lijkt te hebben.

Toch is Ree BV met de feestdagen voor de deur vrolijk gestemd. Dat hebben we deels te danken aan de positieve instelling die we als compagnons met elkaar gemeen hebben. Maar het helpt ook dat we weer mogen terugkijken op een succesvol zakelijk jaar. Daarvoor willen we onze klanten en relaties bedanken.

Een kleine greep

Uit de opdrachten waar we dit jaar vrolijk van werden.

  • Voor Friesland Lease hebben we de implementatie van een nieuw ERP-systeem succesvol begeleid.
  • Van der Wiel hebben we begeleid om de IT organisatie te moderniseren en toekomstbestendig te krijgen, inclusief de eerste stappen naar een nieuw ERP pakket.
  • We begeleidden Verkley, het bedrijf uit Drachten dat ondergrondse kabels en leidingen aanlegt, bij de selectie van een nieuw pakket voor assetmanagement (gereedschap, machines, onderhoud en inspectie).
  • VodafoneZiggo is mede door onze inspanningen volledig ontsloten via het digitaal samenwerkingsplatform DSP.
  • Op de afdeling Build Fixed van dezelfde klant begeleidden we de implementatie van een nieuwe orderapplicatie.
  • Bij Van de Bunt Isolatietechniek zijn we druk bezig een aantal systeemintegraties en procesverbeteringen door te voeren, samen met onze nieuwe partner, de software developers van Coolminds.
Toch blij met 2021

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld?

Of vind je dit vooral ingewikkeld jargon? Dan beloven we hierbij plechtig dat we binnenkort meer aandacht zullen besteden aan de ins en outs van deze opdrachten, wanneer we onze website opfrissen. Dat is namelijk één van de voornemens waarmee we 2022 goed willen beginnen.

Meer voornemens

Hard werken en toegevoegde waarde

Verder blijven we in 2022 natuurlijk stug doorgaan met datgene wat iedereen van ons gewend is: hard werken voor onze klanten en zoveel mogelijk toegevoegde waarde bieden. Daar horen nog wat plannen bij.

  • Een aantal van onze diensten en producten naar een hoger plan tillen. Bijvoorbeeld onze IT-scan: een grondige analyse van jouw bestaande IT-omgeving en een helder advies om tot een optimaal automatiseringsniveau te komen.
  • Onderzoeken of we robotiseringsoplossingen (RPA) aantrekkelijker kunnen maken voor kleinere bedrijven. We zien op dit gebied namelijk enorme kansen, die met een ander businessmodel wellicht ook binnen het bereik van het MKB kunnen komen.
  • In 2022 gaan we ook nieuwe stappen zetten op het gebied van verduurzaming. Ons kantoor blijft paperless, we gaan alle drie elektrisch of hybride rijden en we gaan actief op zoek naar nieuwe opdrachten op het gebied van verduurzaming en opdrachtgevers die duurzaam werken.

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2022.