Eerst even richting de horizon

Eerst even richting de horizon

Wij gaan

er even tussenuit

Ree BV is klaar om de steven richting de horizon te wenden voor een welverdiende vakantie. Niet dat we allemaal met de Noorderzon vertrekken, want ons kantoor blijft gewoon bereikbaar, maar we gaan er één voor één wel tussenuit om de batterij weer op te laden.

Eerst even richting de horizon

Even opladen..

Batterijen opladen hebben we inmiddels goed kunnen oefenen. In onze kerstblog deelden we het goede voornemen om duurzamer te gaan rijden. Inmiddels zijn we geen van allen meer te vinden aan de dieselpomp, maar laden alle drie regelmatig de accu van onze volledig elektrische auto’s op. Dat was voor ons best een transitie, maar daar zijn we goed in.

Opfrisbeurt

Het begin van de vakantieperiode is een moment waarop je als vanzelf terugkijkt op de eerste helft van het jaar. Wij kunnen concluderen dat we mooie opdrachten hebben mogen uitvoeren en daar hartstikke druk mee zijn geweest. Zelfs zo druk dat we niet de tijd hebben gevonden om al onze ervaringen te delen op onze website en LinkedIn. Tijd voor een nieuw goed voornemen: dat gaan we na de vakantie goedmaken met een inhoudelijke opfrisbeurt van onze website.

Eerst even richting de horizon

Waar hadden we het dan zo druk mee?

Ten eerste met de bestaande klanten die we mochten blijven begeleiden bij hun IT- en procestransformaties.

IT-scans

En daarnaast met het uitvoeren van IT-scans voor nieuwe partijen. Bij zo’n scan brengen we de stand van zaken van hun IT-landschap in kaart en brengen we een advies uit waarin we concreet en stapsgewijs laten zien hoe zij hun processen en de bijbehorende IT-oplossingen kunnen optimaliseren om de bedrijfsdoelen te behalen. Uiteraard staan wij vervolgens klaar om deze partijen verder te begeleiden met het opzetten van een roadmap, leverancierselecties en het begeleiden van een implementatietraject.

Eerst even richting de horizon

Ook laten adviseren..

Naast adviseren hebben wij ons dit jaar ook laten adviseren. Onze stagiair Ryan de Bruin heeft zijn stage in het kader van zijn opleiding bedrijfskunde met succes afgerond. Zijn eindopdracht heeft ons mooie nieuwe inzichten gegeven over ons eigen bedrijfsmodel. Wellicht rollen daar binnenkort nieuwe productmarktcombinaties uit waarmee wij de markt gaan verrassen.

Ons kennende zullen we daarbij ook weer buiten de muren van ons (inmiddels sterk afgekoelde) kantoor kijken. We zijn en blijven er namelijk van overtuigd dat we het fijnst werken en de beste resultaten boeken wanneer we onze krachten bundelen met partners.

Fijne vakantie!

We wensen iedereen die dit leest een fijne vakantie en gaan daarna graag weer met en voor jullie aan de slag!