Over ons

Over ons

Over ons

Ree BV is eind 2018 opgericht door Arjan Ribberink en Catrinus van der Leest. Zij leerden elkaar kennen bij een groot aannemersbedrijf, waar ze werkten op de afdeling IT/Informatiemanagement. De klik was er, net als de wens om zelf een bedrijf te beginnen.

Met Ree BV richtten zij zich op het ondersteunen van bedrijven bij ingrijpende transities, vanuit hun kennis en ervaring op dat vlak, opgedaan bij grote internationale bedrijven. Hun IT-achtergrond kwam daarbij van pas, maar ze waren ook succesvol in consultancy- en managementopdrachten die breder werden ingestoken.

De nuchtere en energieke manier waarop Ree BV complexe uitdagingen te lijf gaat, sloeg aan. Vanaf het eerste moment hebben Arjan en Catrinus zich geen moment verveeld. in september 2021 besloten zij dat het tijd werd voor groei en sloot Serge Kemper zich als derde man aan bij de twee oprichters.

Serge vult het team aan met proceskennis en ervaring met de functionele kant van IT-oplossingen. Bovendien heeft hij verstand van robotisering, een werkterrein waarvoor Ree BV bij haar klanten een steeds grotere rol weggelegd ziet.

Frisse energie?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
We denken graag met je mee!