Consultancy DSP | Digitaal Samenwerkingsplatform

van ‘design’

tot ‘as built’.

De sector die zich bezighoudt met ondergrondse infrastructuur is sterk in ontwikkeling. Er wordt gewerkt aan nieuwe aanlegtechnieken, maar ook het administratieve proces wordt aangepakt: van opdracht tot factuur en van ‘design’ tot ‘as built’.

Grote delen van dit administratieve proces worden ondersteund in de digitale Ketenstandaard voor de ondergrondse infra: Digitaal Samenwerkingsplatform (DSP). Wij houden ons bezig met Consultancy DSP.

Ruime ervaring

Bij Ree BV zijn we al jaren betrokken bij de implementatie van de DSP-processen, bij aannemers die zich bezighouden met kabels en leidingen. Door deze ruime ervaring weten we wat ervoor nodig is om de implementatie ook bij jouw bedrijf succesvol te laten verlopen.

Daarnaast kunnen we je ook ontzorgen door als DSP-integratiebegeleider aan de slag te gaan. Dan onderhouden we de contacten met alle relevante leveranciers.

Neem contact op
Consultancy DSP | Digitaal Samenwerkingsplatform

Meer weten?

Wil je weten wat het DSP voor jouw bedrijf betekent? Of wil je eens sparren over het DSP met een onafhankelijke partij? We staan voor je klaar en horen graag van je!