Kwaliteitsborging | Pragmatisch en doeltreffend

Weten

of alles op rolletje loopt

Hoe weet je of die ene afdeling in jouw bedrijf bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen, als er niks over de processen is opgeschreven? Dit probleem zien we bij veel bedrijven. Er is niets over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden opgeschreven, waardoor je niet kunt weten of alles op rolletjes loopt. Ree BV helpt je bij de kwaliteitsborging van de afdelingen binnen jouw organisatie.

Een kwestie van inventarisatie

Het begint allemaal met een uitgebreide inventarisatie van de processen binnen jouw bedrijf. We omkaderen de werkzaamheden en zoeken uit wie welke verantwoordelijkheid draagt. Eventuele gaten in de processen bespreken we met je, zodat we ze kunnen dichten.

Op het moment dat iedereen wat er van hem verwacht wordt en in welke volgorde iets moet gebeuren, gaat de kwaliteit van het werk omhoog. Kwaliteitsborging zorgt namelijk voor meer aandacht en focus, waardoor er minder tijd en energie verloren gaat aan nutteloze werkzaamheden en overleggen.

Tegelijkertijd voorkom je dat er bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van die ene persoon die weet hoe alles werk. Als de processen goed beschreven zijn, maakt het niet uit of iemand vertrekt of ziek wordt. Andere werknemers kunnen dan nagaan welke stappen er gezet moeten worden om succesvol te blijven draaien. Door onze kwaliteitsborging is er altijd een leidraad.

Geen dikke boekwerken, maar pragmatische en doeltreffende oplossingen: daar staan we voor.

Lees verder
Kwaliteitsborging | Pragmatisch en doeltreffend

ISO 27001: de overtreffende trap

Kwaliteitsborging is niet alleen een interne aangelegenheid. Om in aanmerking te komen voor een ISO 27001-certificering, is het zelfs onmisbaar. We hebben meerdere bedrijven geholpen bij het krijgen van dit certificaat. Met de ISO 27001 laat je zien dat je serieus bent over het beveiligen van je informatie.

Het komt regelmatig voor dat grotere klanten alleen met je in zee gaan als je dit ISO-certificaat hebt. Ree BV begeleidt je doeltreffend naar een ISO 27001-certificering.

Meer weten?

Wil jij de kwaliteit van je afdeling borgen, neem dan contact met ons op. We laten je direct weten wat we voor je kunnen betekenen.