Welkom op ons kantoor!

Welkom op ons kantoor!

Welkom!

Op ons kantoor

Ree BV heeft na drie succesvolle jaren een bezoekadres. Met zijn drieën hebben we een kantoor betrokken in Assen, waar we klanten en leveranciers ontvangen en meer onderlinge interactie kunnen hebben.

Welkom op ons kantoor!

Er waren eens...

Een Drent, een Fries en een Groninger betrekken een kantoorruimte in Assen. De Drent moet ongeveer twintig kilometer rijden naar kantoor. Dat geldt ook voor de Fries, die inmiddels in Groningen woont. De Groninger legt de minste kilometers af. Hij woont tegenwoordig in Drenthe, vlakbij kantoor.

Het bovenstaande is niet het begin van een mop of rekensommetje. Het gaat over ons, Arjan Ribberink, Catrinus van der Leest en Serge Kemper. Als compagnons van Ree BV vonden we het tijd om onze intrek te nemen in een heus kantoor.

Terwijl veel mensen noodgedwongen thuiswerken, kunnen Arjan en Serge, die beiden een klus voor dezelfde klant hebben, op anderhalve meter afstand van elkaar overleggen en samenwerken. Dat ze op kantoor zitten en niet thuis aan de keukentafel, wordt naar verluidt ook door hun beider thuisfront zeer gewaardeerd.

Welkom op ons kantoor!

"Directieoverleg"

Catrinus is elders aan het werk en voegt zich op vrijdagen bij zijn compagnons. Eens in de twee weken hebben we “directieoverleg” waarin we ervaringen delen en de gezamenlijke toekomstplannen bespreken. Volgens Arjan kan dat niet zonder whiteboard, dus dat hebben we onmiddellijk aangeschaft en vanaf de eerste minuut met fanatieke toewijding in gebruik genomen.

Lees verder
Welkom op ons kantoor!

Ons bezoeken?

Wie van de uitnodiging gebruik wil maken en ons wil bezoeken aan de Zwedenlaan 3 in Assen, kan het beste even bellen met ons algemene nummer 0881811211 of een mailtje sturen naar .

Of natuurlijk ons contactformulier gebruiken!

Contact