Inkooptrajecten | Inkoop IT en telecom verbeteren

Centraliseren

Bespaar tijd en geld

We zien regelmatig dat bedrijven weinig aandacht besteden aan hun inkooptrajecten. Iemand die handig is met computers zoekt wat laptops uit en besteed vervolgens kostbare tijd aan het installeren van de hele boel. Dat is zonde, inefficiënt en veel kostbaarder dan noodzakelijk is.

Bij Ree BV zijn we bij verschillende bedrijven verantwoordelijk geweest voor het centraliseren van de inkoop. Zo bespaar je tijd en geld.

Efficiënt inkopen doe je zo

Het inkopen van IT-apparatuur en telecom is iets waar veel mensen verstand van denken te hebben. In de praktijk valt dat vaak tegen. Om te voorkomen dat iedereen binnen je bedrijf laptops aan het kopen en installeren is, richten we een centraal inkoopproces in.

Dat doen we onder andere door het aanbod te beperken. Natuurlijk is er genoeg keuzeruimte om ervoor te zorgen dat de apparatuur doet wat ervan verwacht wordt. Maar het is onnodig om heel veel verschillende merken en producten aan te bieden. Iedereen binnen jouw bedrijf kan zien wat er beschikbaar is. De bedrijfsleiding hoeft een aanvraag vervolgens alleen nog goed te keuren, wij doen de rest.

Er is ook geen systeembeheerder meer nodig om de apparatuur te installeren of in te stellen. Je geeft van tevoren aan welke software en welk besturingssysteem er nodig is, en de apparatuur wordt kant en klaar afgeleverd.

Uiteraard is er heel veel maatwerk mogelijk op het gebied van de apparatuur die we aanbieden. Daar gaan we over in gesprek, om zo tot een werkende oplossing te komen voor het hele bedrijf.

Neem contact op
Inkooptrajecten | Inkoop IT en telecom verbeteren

Ook voor telecom

Er valt ook veel te besparen op telecomgebied. Vaste telefonie is misschien overbodig geworden, waardoor je met een goede deal voor mobiele telefonie een hoop kunt besparen.. We snappen de behoeftes die er zijn en hoe het zit, zodat we beter kunnen adviseren. We nemen de tijd voor je om uit te leggen welke oplossingen er zijn en hoe ze kunnen werken.

We hebben veel ervaring in het realiseren van substantiële besparingen, gecombineerd met eenvoudig beheer op het gebied van mobiele- en vaste telefonie.

Meer weten?

Wil jij ook profiteren van een efficiënt ingericht, centraal inkoopproces? Neem dan contact met ons, dan helpen we je graag verder.